Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold


STØTTEMUR


Dekorativ

Muren kommer i knekt utgave og i fargen gråmix. Den er svingbar og kan bygges med både innvendig og utvendig knekt hjørne.

Farge: gråmix 

PRODUKTINFORMASJON

GRÅMIX

 


Lifjell Mini

Lifjell er et komplett støttemursystem som er enkelt å bygge med for alle selvbyggere.

Lifjell ministøttemur er spesielt utviklet med tanke på stabilitet, enkel og rask montering. Med ministøttemur kan du enkelt lage buer og hjørner. Ministøttemur egner seg like godt til lave som høye murer.

Farge: grå glatt og exclusive gråmix

PRODUKTINFORMASJON

GRÅ


Luxor

Benders Luxor mursten er et helt nytt og spennende design med store muligheter. Her kan man skape flotte miljøer privat eller offentlig.

Farge: grå og grafitt

PRODUKTINFORMASJON


Labyrint Maxi

En tromlet murblokk som kan brukes overalt. Maxi blokken er vår klassiker som skaper miljøer med gammeldags sjarm. Det er enkelt å bygge flotte uterom med denne.

Farge: gråmix, terramix og rødmix

PRODUKTINFORMASJON


Mega Wall

Ett komplett støttemurssystem man bygger små og store murer. Komplett system med hjørneløsning, trappeløsning og topplate.

Farge: grå og grafitt

PRODUKTINFORMASJON


FORSKALINGSBLOKK

Vi leverer to typer forskalingsblokk fra

SYSTEMBLOKK 20 cm

Systemblokk 20 cm er den beste og mest solide måten å bygge en betongvegg på. Systemblokk er et not og fjær system som gjør byggingen til en lek. Systemblokk 20 cm kan stables opp til 240 cm høyde før fylling av betong, og det går kun 80 liter betong pr m2.

Str.: 40x20x20 cm

MONTERINGSANVISNING

FORSKALINGSBLOKK 20 cm

Forskalingsblokka er som Systemblokka utrolig enkel å bruke. Blokkene settes på et nøye avrettet bærelag, et støpt fundament, en ringmur – alt etter hva den skal brukes til. Blokkene tørrstables, armering legges i underveis og til slutt fylles blokkene med betong.

Forskalingsblokk leveres i 20 cm bredde – systemet består av helblokk, endeblokk, dobbel endeblokk, halvblokk, hjørne høyre og hjørne venstre.

Str.: 60x20x20 cm

 


Logg inn